Idn Slot Roadbet138 Demo Slot Lucky Neko Slot Kakek Zeus Eurotogel Pg Soft Bet 200 Roadbet138 Slot Spaceman Slot Mania Sv388 Slot Toto Roadbet138 Pg Soft Bet 200 Slot Spaceman Scatter Hitam Sv388 Slot Mania Pusat4d Ws168 Slot Kakek Merah Slot99 Roadbet138 Roadbet138 Slot Kakek Petir Slot Bet 200 Slot Mania Pg Soft Bet 200 Slot Depo 5 rb Eurotogel Sv388
https://pasca.itera.ac.id/wp-content/plugins/ https://dinkes.bogorkab.go.id/wp-content/sgcr/ https://www.elementbike.id/nul/js/ https://www.kakamega.go.ke/nul/ http://journal.bmti.uz/sdana/ https://ncc.potensi-utama.ac.id/wp-content/plugins/ https://designeroutletathens.gr/admin_assets/sdana/ https://pmb.stihmuhammadiyahkalianda.ac.id/images/nul/ https://rahman.smkn1samarinda.sch.id/edana/ https://inlislite.perpus.palopokota.go.id/opac/plugins/ https://pasca.itera.ac.id/wp-content/plugins/
Đề thi giữa học kì 2 lớp 11 môn Anh – THPT Nguyễn Trãi 2015
Friday, May 31, 2024
HomeLớp 11Đề trắc nghiệm và kiểm traĐề thi giữa học kì 2 lớp 11 môn Anh – THPT...

Đề thi giữa học kì 2 lớp 11 môn Anh – THPT Nguyễn Trãi 2015

Đề thi giữa học kì 2 lớp 11 môn Anh – THPT Nguyễn Trãi 2015 tỉnh Thái Bình giúp các em củng cố kiến thức chuẩn bị thật tốt cho kì thi sắp tới:

Đề thi giữa học kì 2 lớp 11 môn Anh – THPT Nguyễn Trãi 2015

I. PRONUNCIATION

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part is pronounced differently from that of the rest in each of the following questions.

Câu 1:     A. exactly                  B. exhaust                  C. extinct                    D. exist

Câu 2:     A. thought                  B. through                   C. enough                  D. weightlifting

Câu 3:     A. aquatic                  B. attract                    C. added                    D. facility

Câu 4:     A. equipped                B. raised                     C. destroyed               D. transferred

Câu 5:     A. ready                     B. friend                    C. speedy                   D. telephone

II. GRAMMAR AND VOCABULARY

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

Câu 6:  The 2nd Asian Games were held in ______Philippines in 1954.

A. an                              B. No articles                 C. the                             D. a

Câu 7:  Linda: Do you mind if I use your phone?  – Peter: ______.

A. Certainly, it’s true                                            B. You can say that again

C. Sorry, I have no idea                                       D. Not at all. Help yourself

Câu 8:  She has two grown children, both of ______ live abroad.

A. whose                        B. who                           C. that                            D. whom

Câu 9:  Could you please provide us ______ some more modern equipment?

A. for                             B. with                           C. in                               D. by

Câu 10:  Do you remember the time ______ we first visitedLondon?

A. when                         B. that                            C. on that                        D. which

Câu 11:  The knife ______ we cut bread is very sharp.

A. which                        B. that                            C. with which                   D. with that

Câu 12:  People in this region cultivate mainly rice and vegetables.

A. grow                          B. destroy                      C. develop                     D. support

Câu 13: EMS stand for ______.

A. Economic Mail Service                                    B. Electronic Mail Service

C. Environment Management Service                     D. Express Mail Service

Câu 14:  How many sports were there ______ the 14th Asian Games?

A. to                               B. on                              C. at                               D. in

Câu 15:  ______ is the use of sustained nuclear fission to generate heat and electricity.

A. Wind power                                                     B. Hydrokinetic power

C. Nuclear power                                                  D. Solar power

Câu 16:  We  ______ English very well before we went toNew York.

A. has learnt                   B. had learnt                  C. were learnt                D. learnt

Câu 17:  Lan: “Are you American?” – John: “______”.

A. Sorry!                        B. Yes?                          C. Pardon?                    D. Excuse me?

Câu 18:  The people in our village are leading a ______ life.

A. peace                         B. peacefulliness            C. peacefully                  D. peaceful

Câu 19:  The ______ is the air, water and land in or on which people, animals and plants live.

A. resource                     B. environment              C. planet                        D. consequence

Câu 20:  The authority gathered those villagers ______ they explained the importance of forests.

A. whom                        B. about whom              C. to whom                    D. for whom

Câu 21:  Joan is considering ______ her major from American studies to psychology.

A. changed                    B. changing                    C. to change                   D. change

Câu 22:  Many organizations have been set up and funds have been raised.

A. changed                    B. established                C. decreased                  D. supported

Câu 23:  After the accident, he lost his ______ for sports.

A. enthusiast                  B. enthusiastic               C. enthusiastically          D. enthusiasm

Câu 24:  The health of our children is being ______ by exhaust fumes.

A. endangered                B. danger                       C. dangerous                  D. endanger

Câu 25:  Oil, coal, and natural gas are ______ fuels made from decayed material from animal or plants.

A. fossil                         B. solid                          C. smokeless                D. unleaded

Câu 26:  If you ______ to your favorite newspapers and magazines, they will be delivered to your house early in the morning.

A. subscribe                   B. buy                            C. book                       D. pay

Câu 27:  This multi-sport event is an occasion when friendship and _____ are built and promoted.

A. effort                         B. knowledge                 C. enthusiasm                D. solidarity

Câu 28:  The novel ______ over 100 years ago is still relevant to day.

A. written                      B. to write                      C. writing                    D. write

Câu 29:  I wonder about ______ human being are destroying the environment so seriously.

A. the reason that                                                 B. the reason in which

C. the reason for which                                          D. that reason

Câu 30:  Scuba-diving and windsurfing are both aquatic sports.

A. water                         B. combat                      C. individual                  D. field

III. ERROR IDENTIFICATION

Câu 31:  It was a kind of machine with that we were not familiar.

A. a kind                        B. were                          C. that                            D. familiar

Câu 32:  Viet is the sixth student in my school winning the scholarship to study inAmerica.

A. in                               B. winning                     C. the sixth                    D. to study

Câu 33:  I will go out with you when I finished my homework.

A. when                         B. will                            C. with                           D. finished

Câu 34:  Rattan, a close relative of bamboo, is often used to make tables, chairs, and other furnitures.

A. a close                       B. is often                       C. to make                     D. furnitures

Câu 35:  In many parts of the United States, large areas of land have been made into national parks to protect and preserve the natural beautiful of the land.

A. the                             B. have                         C. preserve                     D. beautiful

IV. READING

A. Read the passage then complete the following sentences by marking the corresponding letter A, B, C, or D. Mark your choice on the answer sheet.

THE ASIAN GAMES

The Asian Games, also called the Asiad, is a multi-sport event held every four years among athletes from all over Asia. The games are regulated by the Olympic Council of Asia (OCA) under the supervision of the International Olympic Committee (IOC). Medals are awarded in each event, with gold for first place, silver for second and bronze for third, a tradition which started in 1951. The Asian Games are dominated by the People’s Republic ofChina.

Competitors are entered by a National Olympic Committee (NOC) to represent their country of citizenship. National anthems and flags accompany the medal ceremonies, and tables showing the number of medals won by each country are widely used. In general only recognized nations are represented, but a few nonsovereign countries are allowed to take part. The special case ofTaiwan was handled by having it compete as Chinese Taipei, due to the political status ofTaiwan.

The 15th Asian Games were held inDoha,Qatarfrom December 1 to December 15, 2006. The 16th Asian Games will be held inGuangzhou,Chinain 2010.

Câu 36:  Which of the following is true?

A. The Asian Games are held every year.

B. The International Olympic Committee is the founder of the Asiad.

C. The first gold medals were given to the winning athletes in 1951.

D. The Olympic Council of Asia organizes the Games.

Câu 37:  The People’s Republic ofChina _______.

A. is not allowed to take part in the Games             B. is the strongest in the Asian Games

C. refuse to enter the Games                                D. is the host of the Asian Games

Câu 38:  In the medal ceremonies _______.

A. the winners are given a string of flowers

B. the competitors are entered to represent their country of citizenship

C. national anthems are played

D. the number of medals won by each country is first announced

Câu 39:  Which of the following is not true of the right to participate in the Asian Games?

A. Almost every nation can take part in the Games.

B. Only recognized nations are allowed to take part.

C. Non-sovereign countries are also allowed to participate.

D. All are correct.

Câu 40:  Which of the following is not true according to the passage?

A. Taiwan was not allowed to take part in the 15th Asian Games because of its political status.

B. Qatar was the host country in the 15th Asian Games.

C. During the Asian Games, athletes from all overAsia come together to compete.

D. The 16th Asian Games will take place inChina.

B.  Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.

More than two hundred years ago, the term “environmental pollution” was quite (41) ______ to people. They lived healthily, drank pure water, and breathed fresh air. In those days, industry was not well-developed. Nowadays, the situation is quite different. The word today is faced with many major threats. The most dangerous one of all is war, and after the threat of war is (42) ______. People all over the world worry about things that are happening to the environment. Actually it is man that is (43) ______ the surroundings with many kinds of waste from the devices that make human life more comfortable and convenient. We all know about the damage that pollution can (44)  ______ but no one wants to get rid of the material life with many devices leading to pollution. Is it worth (45) ______ a lot of time talking about pollution?

Câu 41:   A. necessary               B. worrying                C. familiar                   D. strange

Câu 42:   A. pollution                B. pollutant                C. polluting                  D. polluted

Câu 43:   A. establishing             B. destroying             C. organizing                D. encouraging

Câu 44:   A. cause                     B. bring                    C. give                        D. happen

Câu 45:   A. spent                     B. spending               C. to spend                  D. spend

V. WRITING

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the best sentence that can be made from the given cues.

Câu 46:  I apologized to the boy. I borrowed the book  from him.

A. I apologized to the boy whose  book I borrowed.

B. I apologized to the boy who  book I borrowed.

C. I apologized to the boy whom  book I borrowed.

D. I apologized to the boy which  book I borrowed.

Câu 47:  The bridge which was designed  by French architects is very nice.

A. The bridge to design by French architects is very nice.

B. The bridge was designed by French architects is very nice.

C. The bridge designing by French architects is very nice.

D. The bridge designed by French architects is very nice.

Câu 48:  “Get in my car. I’ll take you to the station.”

A. He suggested taking me to the station.           B. He promised to give me a lift to the station.

C. He offered to give me a lift to the station.      D. He agreed to take me to the station.

Câu 49:  Although there was a lack of interest to begin with, the main reason why they postponed the picnic was the rain.

A. They were extremely interested in having the picnic.

B. The picnic was put off because of the rain.

C. They held the picnic in spite of the rain.

D. The picnic was held, but few people showed up.

Câu 50:  If I had had enough money, I could have bought that new computer. Mine is old.

A. That new computer was cheap enough for me to afford.

B. That new computer was too expensive for me to afford.

C. Although that new computer was expensive, I managed to buy it.

D. Because my computer was old, I bought a new one.

 

Đáp án đề thi giữa học kì 2 lớp 11 môn Anh – THPT Nguyễn Trãi 2015

Câu hỏi

Đáp án

1

C

2

C

3

D

4

A

5

C

6

C

7

D

8

D

9

B

10

A

11

C

12

A

13

D

14

C

15

C

16

B

17

C

18

D

19

B

20

C

21

B

22

B

23

D

24

A

25

A

26

A

27

D

28

A

29

C

30

A

31

C

32

B

33

D

34

D

35

D

36

C

37

B

38

C

39

B

40

A

41

D

42

A

43

B

44

A

45

B

46

A

47

D

48

C

49

B

50

A

 

Comments

comments

RELATED ARTICLES

Most Popular